BETALA MED KLARNA, PAYPAL ELLER I FÖRSKOTT

FRAKT MED POSTNORD ELLER DHL FRÅN 70 KR

SNABBA LEVERANSER
1-2 VARDAGAR

PERSONLIG RÅDGIVNING
0515-12122

Hem » NÄRHANDLA!
NÄRHANDLA!

Närhandla!

Tänk en kommun/stad med 32000 invånare. Om alla invånare handlar för 100 kr per år i varje lokal liten butik så klarar de sig bra. Så lite behövs det för att få behålla och få fler butiker!

Närhandla! är en uppmaning till alla att försöka handla lokalt för att lokala företag skall kunna blomstra och bli fler. Logotypen finns i flera varianter och kan användas i tryckta annonser, webben och andra sammanhang för att stimulera lokal handel. Den är fri och ingen kostnad får tas ut för att använda den. Den får heller inte säljas vidare. E-posta oss på info@bernhardskoffert.se om du vill ha logotypen i eps-format för tryck eller png-format för att användas på webben.

Dekalen Närhandla! kan köpas till självkostnadspris från www.bernhardskoffert.se eller i vår butik i Falköping. Dekalerna är gjorda i uv-beständigt material och har extra starkt klister. De är tänkta att klistras på utsidan av tex skyltfönster, dörrar och bilar.

Närhandla dekal 200x50 mm 32 kr inkl moms.
Närhandla dekal 600x150 mm 82 kr inkl moms.

Mer information finns på:
https://www.facebook.com/narhandla/

Begreppet Närhandla! och logotypen är ett registrerat varumärken tillhörande Bernhards Koffert AB. Det får ej användas andra sammanhang än ovan angivet.

Produkter
12 36 72