KUNDKLUBB

Våra återkommande kunder vill vi ta hand om lite extra. Genom att bli medlem i vår kundklubb Koffertens Vänner får du inbjudan till olika event som förhandsvisning av kollektioner, styling och mer. Du får också möjlighet att påverka vårt sortiment, förtur till vår rea två gånger om året och 20 % rabatt vid ett köptillfälle efter fem köp om minst 500 kr (eller färre köp på totalt 2500 kr). Köp som berättigar till rabatt kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Ditt medlemskap är personligt. Du registrerar dig med namn, födelsedag, mobiltelefonnummer och e-postadress. För att ett köp ska berättiga dig till rabatt måste det registreras på dig vilket görs med ditt kundnummer. Vi använder informationen för att bättre veta vad våra kunder vill ha och kunna göra riktade erbjudanden. Vi delar inte informationen med någon annan och du kan när som helt begära ett utdrag innehållande de uppgifter som är registrerade om dig. Du kommer att få informationsutskick via SMS eller e-post ca en gång per månad.

Vi följer reglerna i PUL (personuppgiftslagen).

Du registrerar ditt medlemskap i Koffertens Vänner hos oss i butiken.

Fördelar i korthet

Rabatt till stamkunder
Förtur till vår REA
Inbjudan till kundevent
Informationsutskick

Webbkunder

Våra återkommande webbkunder får specialerbjudanden och separata utskick. Du kan både vara kund i den fysiska butiken i Falköping och via webben men får då olika erbjudanden.