BETALA MED KLARNA, PAYPAL ELLER I FÖRSKOTT

FRAKT MED POSTNORD ELLER DHL FRÅN 70 KR

SNABBA LEVERANSER
1-2 VARDAGAR

PERSONLIG RÅDGIVNING
0515-12122

OM OSS

Bernhards Koffert är en oberoende butik och webshop med noga utvalt utbud driven av Bernhard Sahlgren och Hans Spicar. När vi väljer ut varor är det viktigaste att vi kan stå för kvaliteten och stilen. Vi är också måna om att de är ansvarsfullt tillverkade. Från de flesta av våra leverantörer kan vi beställa enstaka plagg så det finns mer än du ser! Bra bemötande och tid för service är självklart.

Mode betyder inte slit-och-släng. När du hittat ett plagg du tycker om är det en fördel om det går att använda länge utan att gå sönder eller tappa formen. Vi försöker välja ut kläder, skor och accessoarer som är omsorgsfullt tillverkade i hållbara material. Vi ger dig dessutom råd när det gäller tvätt och annan skötsel. Att ta hand om sina skor och kläder av god kvalitet blir en bra affär!

Öppettider

Måndag - fredag kl 10-18.
Lördag kl 10-14.

Boka din egen tid

Hinner du inte besöka oss under de vanliga öppettiderna? Skulle du uppskatta att få vara ensam kund i butiken? Då kan du boka din egen tid hos oss för att i lugn och ro få inspiration och hjälp att välja rätt.
Bokning och övrig information 0515-12122 eller info@bernhardskoffert.se

Specialbeställning

Från de flesta märken kan vi på begäran ta hem enstaka plagg. Ring oss på 0515-12122 om du söker något som du inte hittar i webbshoppen!

Från Oscar Jacobson kan vi leverera måttsydda kostymer och från ETON måttsydda skjortor. Närmare skräddarsytt kommer du inte i Falköping. Denna typ av beställning kan endast göras i vår butik. Läs mer om detta under respektive varumärke.

Adress

Bernhards Koffert AB
Storgatan 20A
521 42 Falköping

Telefon

 0515-12122 

E-post

info@bernhardskoffert.se

Organisationsnummer

556934-5795

Personal

Bernhard Sahlgren - butikschef, inköp, försäljning.
Hans Spicar - webshop, marknadsföring, ekonomi, försäljning
Florence Lidén - försäljning
Isabelle Larsson - försäljning (tjänstledig)
Eric Ridderström - försäljning
Annelie Larsson - försäljning

Bernhard och Hans hälsar välkomna

Bernhard och Hans

Kameraövervakning och säkerhet

Butiken är utrustad med inbrottslarm med koppling till ett vaktbolag som är baserat i samma hus som butiken. Vi har dubbla larmbågar, alla varor är märkta med stöldskydd och våra datorer DNA-märkta samt spårbara via Apple.

Butiken övervakas av kameror. Dessa används för att verifiera inbrottsförsök och brand. Dessutom registrerat kamerorna in- och utpassering samt övervakar det område där de mest stöldbegärliga varorna finns. Vi använder inte kamerorna för att övervaka våra medarbetare. Filmat material sparas i en månad. Vi polisanmäler alla stölder och filmat bevismaterial som ingår i utredningen sparas längre tid. 

Åtgärder med anledning av pandemin

  • Vi tillåter max 5 kunder i butikslokalen samtidigt. Detta baseras på vår butiksyta på 111 kvadratmeter.
  • Vid kassan finns ett plexiglasskydd för att vi inte skall komma för nära kunderna vid betalning.
  • Våra två provhytter har fått en skiva som avskiljer dem i huvudhöjd.
  • Vid kassa och entré finns handsprit.
  • Vi erbjuder bokning och betalning av varor via vår webshop. Dessa varor kan sedan lämnas ut utanför butiksentréen.
  • På utsidan av butiksentréen finns en ringklocka för den som vill ha service utanför butiken.
  • Vi använder på begäran munskydd av godkänd typ.
  • Det går att boka egen tid i butiken antingen kl 9-10 eller kl 18-19. Bokning sker via 0515-12122 eller vår sida på Facebook.

Historik

Som ung Falköpingsbo funderade Bernhard på att öppna en väskbutik. Istället for han ut i världen, både till fjärran länder och till jobb i resebranschen. Drygt 20 år senare kom han tillbaka till Falbygden, nu i sällskap med Hans. De började fråga sig vad som hände om man ställde ner resväskan och istället utvecklade idén om att öppna butik. Vad skulle kofferten kunna innehålla? Svaret blev förstås väskor, men också bälten, handskar, kläder och skor. Namnet på butiken var givet, och 2013 slogs portarna upp för Bernhards Koffert.

Koffert

Vad betyder egentligen koffert?