BETALA MED KLARNA, PAYPAL ELLER I FÖRSKOTT

FRAKT MED POSTNORD ELLER DHL FRÅN 50 KR

SNABBA LEVERANSER
1-2 VARDAGAR

PERSONLIG RÅDGIVNING
0515-12122

OM OSS

Bernhards Koffert öppnade i Falköping i september 2013. I augusti 2019 flyttade till en större lokal på Storgatan 20A i Falköping. Vi är en oberoende butik med märkeskläder för dam och herr ägd och driven av Bernhard Sahlgren och Hans Spicar. Tid för service!

Öppettider

Måndag - fredag kl 10-18.
Lördag kl 10-14.

Sortiment

Vi erbjuder ett urval av jeans och skinnjackor, snygga vardagskläder, stickat, klänningar, toppar, skjortor och kostymer. Dessutom har vi tyg- och skinnväskor, accessoarer och ett litet urval herrskor. När vi väljer ut varor är det viktigaste att vi kan stå för kvaliteten, stilen och priset. Vi är också måna om hur varan produceras och väljer om möjligt varor med minsta möjliga påverkan av miljön. "Vi finns på riktigt" och använder själva mycket av märkena vi säljer. Vi ger dig råd att hitta rätt plagg och storlek innan köp även i webshopen. Tveka inte att ringa oss.

Specialbeställning

Från de flesta märken kan vi på begäran ta hem enstaka plagg. Ring oss på 0515-12122 om du söker något som du inte hittar i webbshoppen!

Från Oscar Jacobson kan vi leverera måttsydda kostymer och från ETON måttsydda skjortor. Närmare skräddarsytt kommer du inte i Falköping. Denna typ av beställning kan endast göras i vår butik. Läs mer om detta under respektive varumärke.

Adress

Bernhards Koffert AB
Storgatan 20A
521 42 Falköping

Telefon

0515-12122 

E-post

info@bernhardskoffert.se

Organisationsnummer

556934-5795

Personal

Bernhard Sahlgren - butikschef, inköp, försäljning.
Hans Spicar - webshop, marknadsföring, ekonomi, försäljning
Florence Lidén - försäljning
Isabelle Larsson - försäljning
Eric Ridderström - försäljning
Annelie Larsson - försäljning

Hans och Bernhard i butiken 2020-04-02

Hans och Bernhard

Kameraövervakning och säkerhet

Butiken är utrustad med inbrottslarm med koppling till ett vaktbolag som är baserat i samma hus som butiken. Vi har dubbla larmbågar, alla varor är märkta med stöldskydd och våra datorer DNA-märkta samt spårbara via Apple.

Butiken övervakas av kameror. Dessa används för att verifiera inbrottsförsök och brand. Dessutom registrerat kamerorna in- och utpassering samt övervakar det område där de mest stöldbegärliga varorna finns. Vi använder inte kamerorna för att övervaka våra medarbetare. Filmat material sparas i en månad. Vi polisanmäler alla stölder och filmat bevismaterial som ingår i utredningen sparas längre tid. 

Historik

Redan 1990 funderade Bernhard på att öppna en väskbutik i Falköping. Det blev inte av och livsresan gick istället till Göteborg, resebranschen och många långresor ut i världen. Drygt 20 år senare började Bernhard fundera på vad han skulle syssla om han flyttade tillbaka till Falköping. Tanken på en butik återkom men väskor, bälten och handskar kändes som ett för smalt sortiment i en liten stad. Varför inte lägga till kläder, lite skor och smarta resetillhör? Butikens namn skulle vara på svenska, vara personligt och säga något om vad som säljs. I diskussionen om sortimentet kom frågan - vad har Bernhard i kofferten och därmed var namnet givet.

Koffert

Vad betyder egentligen koffert?